В ніч з 18 на 19 серпня у м. Вінниці по вулиці Келецькій група зловмисників на двох іномарках, створюючи аварійну ситуацію на дорозі, на великій швидкості влаштували переслідування автомобіля «Мітцубісі». Правопорушники стріляли по автомобілю з пристрою для відстрілу гумових куль. В ситуацію втрутилась слідчо-оперативна група поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці заблокували «Ленд Ровер» зловмисників, встановили особи усіх учасників події. Автомобіль «БМВ» на іноземній реєстрації, на якій пересувалися правопорушники, оголошено в розшук. За фактом хуліганства із застосуванням зброї відкрито кримінальне провадження. Правопорушникам загрожує до семи років ув’язнення.

Сьогодні вночі близько 23.20 слідчо-оперативна група поліції, рухаючись по вулиці 600-річчя з виклику, стала свідком перегонів зі стріляниною. По вулиці Келецькій на великій швидкості рухались три автомобілі, було чути постріли.

Нічні перегони зі стрільбою на Келецькій

Поліцейські спільно з патрульними заблокували два автомобілі – «Ленд Ровер» та «Мітцубісі». Третьому автомобілю «БМВ», на іноземній реєстрації, з місця події вдалося втекти.

Поліцейські встановили особи усіх учасників події, вони опитуються, встановлюються усі обставини події. З місця злочину вилучено гільзу, інші речові докази.

Нічні перегони зі стрільбою на Келецькій

Нічні перегони зі стрільбою на Келецькій

За попередніми даними, між водієм «Мітцубісі» та групою осіб виник конфлікт, в результаті чого вони почали його переслідувати та, намагаючись наздогнати, пострілами пошкодили автомобіль.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганських дій із застосуванням зброї за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається ув’язненням терміном від трьох до семи років.

Автомобіль «БМВ» 3 моделі, темно-сірого кольору з номерними знаками RP 62422 оголошено в розшук. Прохання до громадян, які володіють інформацією про місцезнаходження автомобіля та осіб, які на ньому пересуваються, повідомити на «102».



Переглядів: 3516
Поширень: 0