Церемонія нагородження «Народний Герой України» проходить один раз на 2 місяці. Подання на звання «Героя» може зробити будь-який громадянин. Після проведення публічного громадського обговорення та голосування у соціальній мережі «Facebook» визначається перелік кандидатів для наступного нагородження. На останньому етапі спеціальна комісія – Нагородна рада перевіряє відомості про осіб, яких буде нагороджено недержавним орденом «Народний Герой України». На Вінниччині до підготовки та проведення церемонії нагородження активно долучилась обласна державна адміністрація та обласна Рада.

На сьогоднішній день подано близько 2,5 тисяч заявок для нагородження, 338 осіб – нагороджено, з них – 6 мешканців Вінницької області, повідомляють організатори заходу.

В приміщені Вінницької обласної філармонії «Плеяда» відбулася XXIV церемонія нагородження «Народний Герой України»

Церемонія нагородження «Народний Герой України» розпочалася з внесення державних символів. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх тих, хто загинув відстоюючи суверенітет та незалежність нашої держави.

«Ні для кого не секрет, що наша держава була не готова до цієї війни. І на початковому етапі ситуацію в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України врятували добровольці та волонтери. Це ті прості люди, яких за їх чесноти ми відзначаємо недержавними орденами «Народний Герой України», – зазначив батько Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка, ведучий церемонії Володимир Голоднюк.

В приміщені Вінницької обласної філармонії «Плеяда» відбулася XXIV церемонія нагородження «Народний Герой України»

У ході XXIV церемонії нагородження «Народний Герой України» було відзначено 12 бійців та лікарів-учасників антитерористичної операції на Сході України з 15 поданих для нагородження, в тому числі – 2 вінничанина.

«Нам не потрібне перемир’я, нам потрібна цілковита, повна перемога над сепаратизмом та відновлення територіальної цілісності нашої Батьківщини», – відзначив нагороджений, боєць батальйону «Кривбас» Юрій Сіньковський.

Нагородженим присутні у залі аплодували стоячи.

Без сумніву, церемонії нагородження «Народний Герой України» показує шану до всіх тих, хто не шкодуючи власного здоров’я та життя, боронить рідну землю від поневолення.

 

Click to enlarge image Image01.JPGClick to enlarge image Image02.JPGClick to enlarge image Image03.JPGClick to enlarge image Image04.JPGClick to enlarge image Image05.JPGClick to enlarge image Image06.JPGClick to enlarge image Image07.JPGClick to enlarge image Image08.JPGClick to enlarge image Image09.JPGClick to enlarge image Image10.JPGClick to enlarge image Image11.JPGClick to enlarge image Image12.JPGClick to enlarge image Image13.JPGClick to enlarge image Image14.JPGClick to enlarge image Image15.JPGClick to enlarge image Image16.JPGClick to enlarge image Image17.JPGClick to enlarge image Image18.JPGClick to enlarge image Image19.JPGClick to enlarge image Image20.JPGClick to enlarge image Image21.JPGClick to enlarge image Image22.JPGClick to enlarge image Image23.JPGClick to enlarge image Image24.JPGClick to enlarge image Image25.JPGClick to enlarge image Image26.JPGClick to enlarge image Image27.JPGClick to enlarge image Image28.JPGClick to enlarge image Image29.JPG



Переглядів: 2569
Поширень: 0