23 серпня у мерії з нагоди Дня Незалежності України Вінницький міський голова Сергій Моргунов привітав кращих працівників підприємств, установ та організацій Вінниці. Мер міста вручив їм грамоти міської ради та її виконавчого комітету і грошові премії. Загалом відзнаки отримали близько двадцяти людей.

Сергій Моргунов привітав усіх присутніх з Днем Державного Прапору України та 26-ою річницею Незалежності України. «Я сьогодні зловив себе на думці, що наше суспільство змінилось - не лише у ставленні до нашої країни, змінилось відношення до державних символів. Раніше, по великому рахунку, такі заходи як сьогодні (підняття Державного Прапору) були просто офіційними. Після Революції Гідності значення прапору і ставлення до нього кардинально змінилось. Під час військових дій на сході країни наші хлопці під прапором ішли в бій, захищали не тільки свою землю, а й свій прапор, а потім з підписами відправляли його нам з фронту зі словами подяки. Сьогодні Державний Прапор - це справжній символ, який об’єднує усіх нас», - сказав міський голова.

До Дня Незалежності у мерії привітали кращих працівників міських комунальних закладів

До Дня Незалежності у мерії привітали кращих працівників міських комунальних закладів

Також Сергій Моргунов сказав, що сильну Україну формують люди, які живуть в містах і селах, які кожного дня виконують свою роботу, виховують дітей, кожен на своєму місці робить свій внесок у розвиток нашої держави. «Від кожного українця, від його позиції, дій та переконань, буде залежати, яка буде наша країна через 5, 10 чи 20 років. Я хочу подякувати кожному, хто сьогодні є у цій залі, за відданість своїй роботі, за патріотизм і любов до нашої країни. Залишайтесь взірцем для підростаючих поколінь, залишайтесь й надалі тими людьми, на яких рівняються інші», – сказав мер. ​

До Дня Незалежності у мерії привітали кращих працівників міських комунальних закладів



Переглядів: 3080
Поширень: 0