Ювілейний конкурс «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017» розпочне новий навчальний рік. У неділю 3 вересня у театрі ім. М.Садовського відбудеться п’ятий ювілейний конкурс «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017». Цього року географія конкурсу дещо розширюється, і в ньому братимуть участь юні красуні з районів області: Сутиски, Немирів, Калинівка, Тиврів, Турбів. Всього буде розіграно 28 унікальних корон. Вікова категорія учасниць від 5 до 13 років.

За словами засновниці школи чемних дівчат та модельної агенції «Princess» та засновниця дитячого фестивалю краси та творчості «Міні Міс та Міні Модель Вінниця» Лілї Поліщук, тема цьогорічного заходу -  КРИЛА. «І це не випадково, адже тема польоту - це завжди прагнення рухатись вгору, політ - це життя...., це легкість та новий ковток повітря… А білий колір – символ ніжності, чистоти. Саме такі емоції викликають маленькі талановиті дівчатка, які не бояться продемонструвати свої вміння і у яких є мета.» - додає пані Лілія.

Цієї неділі у Вінниці відбудеться ювілейний конкурс «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017»

Наразі триває активна підготовка до конкурсу. Щоденні репетиції, примірки, фото та відео зйомки. Директорка  дитячої модельної агенції «Princess»  та «Qmodelsagency» Ярослава Позднякова додає, що учасниць конкурсу “Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017” обирав Національний комітет Міні Міс Україна, а переможниць у кожній номінації визначатиме професійне журі. Переможниць визначатимуть у різних вікових категоріях. «Жодна дівчина після конкурсу не залишиться без титулу і корони. Також завдяки головним  партнерам фестивалю кожна учасниця отримає дорогоцінну прикрасу від Ювелірного Дому  «Кімберлі ».  А дві головні переможниці  разом із батьками поїдуть  на 11 днів до Албанії  на відпочинок  від  туристичної фірми «Феєрія Мандрів» - підкреслила Ярослава Позднякова.

Цієї неділі у Вінниці відбудеться ювілейний конкурс «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017»

Організатори обіцяють вінничанам неабияке яскраве шоу, яке співпадає із початком навчального року. Не обійдеться і без  зіркових гостей. На конкурс запрошена українська співачка  Наталка Карпа.

Цієї неділі у Вінниці відбудеться ювілейний конкурс «Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017»

А після завершення офіційної частини  “Міні Міс та Міні Модель Вінниця 2017” на усіх учасників, організаторів та партнерів  чекає яскраве  after-party  в RESTAURANT LOUNGE KARAOKE "AURA" .  5-й ювілейний конкурс відбудеться в театрі ім.. М. Садовського. Вартість квитків від 50 до 250 гривень.



Переглядів: 2650
Поширень: 0