Вінницька молодіжна рада спільно із відділом у справах молоді та туризму міської ради та КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» запрошують вінницьку молодь до участі у фестивалі кіноремейків «Шведінг».

Для того, аби взяти участь у фествалі необхідно:

  1. Зібрати команду та прийти 31 серпня на 16:00 до старту "Шведінгу" за адресою вулиця Соборна, 91, де буде реєстрація команд та оголошення правил.
  2. Мати камеру (фотоапарат з відеозйомкою або телефон) і програму для монтажу.
  3. Зняти ремейк на фільм, використовуючи все, що попадеться під руки.
  4. 4 вересня - потрібно здати готові роботи. Для цього необхідно занести свій фільм у молодіжний центр "Універ" до 18:00 години.
  5. 5 вересня о 18.00 - прийти на показ усіх робіт (в тому числі і вашої), запросити своїх друзів, батьків і відчути свій момент слави в розважальному комплексі Люди Fusion Place, що на третьому поверсі ТЦ Мегамолл.

Вінничан запрошують спробувати себе у ролі акторів та режисерів: в місті втретє відбудеться фестиваль кіноремейків

Для того, аби взяти участь у фествалі необхідно:

  1. Зібрати команду та прийти 31 серпня на 16:00 до старту "Шведінгу" за адресою вулиця Соборна, 91, де буде реєстрація команд та оголошення правил.
  2. Мати камеру (фотоапарат з відеозйомкою або телефон) і програму для монтажу.
  3. Зняти ремейк на фільм, використовуючи все, що попадеться під руки.
  4. 4 вересня - потрібно здати готові роботи. Для цього необхідно занести свій фільм у молодіжний центр "Універ" до 18:00 години.
  5. 5 вересня о 18.00 - прийти на показ усіх робіт (в тому числі і вашої), запросити своїх друзів, батьків і відчути свій момент слави в розважальному комплексі Люди Fusion Place, що на третьому поверсі ТЦ Мегамолл.

Шведінг – процес створення любительських ремейків на відомі кінострічки. Вперше цей термін використав французький режисер Мішель Гондрі у фільмі «Перемотка» (Be Kind Rewind). Все, що потрібно для участі у фестивалі шведінгу – любительська відеокамера (або фотоапарат з можливістю запису відео) і безмежна фантазія.



Переглядів: 1954
Поширень: 0