Міжнародна технологічна компанія Uber, розробник однойменного мобільного додатку для виклику автомобілів, розпочала роботу у  Вінниці. Вже з сьогоднішнього дня жителі та гості міста зможуть скористатися доступним і якісним сервісом uberX, ціни на поїздки з яким починаються всього від 20 грн. Досвід понад 600 міст у 77 країнах світу свідчить про те, що прихід Uber значно підвищує мобільність городян і сприяє розвитку місцевої інфраструктури.

Вартість поїздки з uberX у Вінниці розраховується за формулою: 11 грн за подачу автомобіля та 5,5 грн за кожен кілометр у дорозі. Мінімальна вартість поїздки ‒ 20 грн. Користувачі у Вінниці можуть оплатити поїздки з Uber як готівкою, так і за допомогою зареєстрованої в додатку банківської карти, дані якої повністю захищені. Після закінчення кожної поїздки користувач отримує на адресу електронної пошти квитанцію, яка буде містити інформацію про місце подачі автомобіля, маршрут, карту поїздки, дані про водія і деталізацію вартості.

Ми у Вінниці вже давно взяли курс розвитку в напрямку smart city; міська влада надає активну підтримку інноваціям і будь-яким починанням, які роблять життя в місті ще більш комфортним, ‒ зазначив заступник міського голови Вінниці Владислав Скальський.‒ І ми дуже раді, що відтепер вінничани і гості міста зможуть користуватися послугами такої інноваційної міжнародної компанії як Uber”.

Вінниця стала сьомим містом України, куди прийшов Uber

 

Вінниця за останні роки регулярно очолює рейтинги найкомфортніших для життя міст України, ‒ прокоментував Олексій Стах, генеральний менеджер Uber в Україні та СНД. ‒ Ми впевнені, що з приходом Uber, інфраструктура міста отримає додатковий стимул для подальшого розвитку і вдосконалення, а пересування Вінницею стане ще більш зручним і доступним для всіх жителів і гостей міста”.

Оцінити всі переваги Uber жителі і гості Вінниці зможуть, скориставшись безкоштовними поїздками до кінця дня неділі 3 вересня 2017 року. Для цього необхідно ввести промокод VINNYTSIA в розділі “ОПЛАТА” додатку Uber на смартфоні. Промокод VINNYTSIA надає право на 5 безкоштовних поїздок (до 75 грн кожна) будь-якому користувачеві Uber у Вінниці з моменту запуску і до 23:59 3 вересня.

Вінниця стала сьомим містом України, куди прийшов Uber

Uber пропонує один з найбільш ефективних методів контролю якості послуг - рейтинги, побудовані на основі зворотного зв'язку від пасажирів і водіїв. Така система оцінки дозволяє звести до мінімуму ризики під час поїздок. Ще до початку поїздки користувач отримує інформацію про водія: його ім'я, фотографію, телефон, марку і номер машини, рейтинг. Крім того, мобільний додаток Uber дозволяє відстежувати маршрут в режимі реального часу і, за необхідності, поділитися ним з друзями або рідними.

Вінниця стала сьомим містом України, куди прийшов Uber

Вінниця стала вже сьомим містом України, де працює сервіс Uber, після Києва, Одеси, Львова, Дніпра, Харкова та Запоріжжя.

Для того щоб почати користуватися Uber, необхідно завантажити додаток за посиланням uber.com/app, в Google Play для Android або в App Store для iOS.

***

Про Uber:

Uber - міжнародна технологічна компанія, розробник однойменного мобільного додатка з виклику автомобілів з персональним водієм. Додаток працює в більш ніж 600 містах і 77 країнах світу. В Україні сервіс Uber доступний з 2016 року і сьогодні працює в Києві, Одесі,  Львові, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Вінниці.

Місія Uber - зробити пересування містом таким же простим, надійним і доступним для всіх жителів, як водопровід. Ми почали роботу в 2009 році з рішення нескладного завдання: як замовити машину одним дотиком до екрана смартфона? Через 8 років, забезпечивши понад п’ять мільярдів поїздок, ми працюємо над більш серйозним викликом - зниженням заторів на дорогах і забруднення атмосфери в містах за рахунок більш раціонального використання автомобілів.



Переглядів: 2801
Поширень: 0