8 вересня близько 2 години на вулиці Лебединського екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль «ВАЗ 2105», який грубо порушував Правила дорожнього руху. На законні вимоги патрульних зупинитись водій не реагував та пришвидшив рух.

Тікаючи, водій «ВАЗу» постійно створював аварійні ситуації та виїхав на трасу міжнародного значення М-12, де скоїв дотичне зіткнення з автомобілем поліцейських. Щоб зупинити зловмисника, патрульні були змушені стріляти по колесах машини втікача.

У Вінниці поліцейські стріляли по колесах машини, щоб зупинити нетверезого водія

За допомогою екіпажу поліції, який обслуговує трасу міжнародного значення, правоохоронцям вдалось зупинити правопорушника на об’їзній дорозі Вінниці. Молодик вибіг з машини та намагався втекти від патрульних.

У Вінниці поліцейські стріляли по колесах машини, щоб зупинити нетверезого водія

З’ясувалось, що 26-річний чоловік перебував у нетверезому стані та керував автівкою без посвідчення водія. Результат освідування на алкотестері «Драгер» показав 1,50 проміле.

У Вінниці поліцейські стріляли по колесах машини, щоб зупинити нетверезого водія

Правоохоронці склали на водія чотири адміністративних матеріали відповідно до ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку), ст.124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки), ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.



Переглядів: 2981
Поширень: 0