Сьогодні, 11 вересня, в конференц-залі готелю «Франція» відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення в області Дня нотаріату, який, згідно з Указом Президента України від 22 лютого 2010 року № 211/2010, є професійним святом та щороку відзначається 2 вересня.

«Нотаріус – це справді особлива професія. Адже це людини, які щодня допомагають пересічним громадянам реалізовувати свої невід’ємні юридичні права та захистити законні інтереси», – відзначив начальник Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Юрій Круголь.

«На мою думку, важливість професії нотаріуса полягає у тому, що від вашої роботи, буквально – від вашого підпису залежить доля людини, її майнового стану, сімейного благополуччя. Дивлячись на вашу роботу, я переконаний, що мешканці області можуть розраховувати на якісний та професійний юридичний супровід з того чи іншого питання», – переконаний перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко. «Здоров’я вам, мирного неба над головою, плідної праці, кар’єрного зростання та вдячних клієнтів», – побажав він на завершення.

У Вінниці нотаріусів вітали з професійним святом

Кращих працівників юстиції було нагороджено іменними дипломами Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області, а також Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради.

Завершуючи урочисту частину заходу, начальник Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області Юрій Круголь подякував обласній державній адміністрації за плідну співпрацю та взаємодопомогу у вирішенні щоденних завдань, які ставляться перед працівниками нотаріату.



Переглядів: 3683
Поширень: 0