Вже у жовтні завершаться роботи з реконструкції дороги по Немирівському шосе протяжністю близько 2,6 км, які розпочалась минулого року. Наразі тривають роботи по облаштування карманів та з’їздів з магістралі. Наступного року вздовж цієї траси буде побудовано велосипедну доріжку. ​

Перший етап реконструкції Немирівського шосе, який було проведено минулого року, передбачав встановлення бар’єрного огородження протяжністю більш як 4 км в обидві сторони, капремонт мереж зовнішнього освітлення зі встановленням понад сотні нових електричних опор та 236 світлодіодних ліхтарів, влаштування «карманів» для зупинки громадського транспорту, посадкових площадок з тротуаром до них, вистелення тактильної плитки, встановлення світлофорних об’єктів, дорожніх знаків та камер відеоспостереження.

Продовжуємо приводити до ладу в’їзди до Вінниці – дороги, які є «воротами» в місто.

Цього року було виконано капітальний ремонт дорожнього покриття проїжджої частини дороги та тротуарів, триває ремонт з’їздів. Міський голова Сергій Моргунов, який сьогодні побував на магістралях, що ремонтуються, розповів, що цього року вдалось разом з Службою автомобільних доріг Вінницької області виконати досить великі обсяги робіт на під’їздах до Вінниці та дорогах, які знаходяться на в’їздах в місто.

Продовжуємо приводити до ладу в’їзди до Вінниці – дороги, які є «воротами» в

«Ми зробили капітальний ремонт вул. Київської від вул. Зулінського до малого містка, вул. Пирогова на ділянці від Гніванського шосе до проспекту Юності, сам проспект Юності від Андрія Первозванного до Гніванського шосе. Зараз завершуються роботи по Немирівському шосе та вулиці Ватутіна до виїздів з Вінниці. Це «ворота» нашого міста, тому важливо, щоб вони були в якісному стані. Те, що ми робимо до окружної, так само Служба автомобільних доріг Вінницької області робить з іншої сторони», - сказав міський голова Сергій Моргунов.

Продовжуємо приводити до ладу в’їзди до Вінниці – дороги, які є «воротами» в

Також Сергій Моргунов наголосив на тому, що ремонт здійснювався з врахуванням необхідності підвищувати безпеку дорожнього руху. Тому по Немирівському шосе облаштовуються острівці безпеки, які покликані «заспокоювати» рух автотранспорту, встановлено ряд світлофорних об’єктів та дорожніх знаків. ​



Переглядів: 3945
Поширень: 0