До працівників Лівобережного відділення поліції надійшла оперативна інформація, що в м. Вінниці працює група крадіїв-гастролерів з Харкова. Шляхом сканування сигналізацій злочинці вчиняли крадіжки цінних речей з машин.Підозрювані  особи були помічені оперативниками на вулиці Коцюбинського під час вчинення чергової крадіжки з іномарки. Побачивши поліцейських злодії кинулися навтьоки, після чого сіли у автомобіль «ВАЗ Пріора» білого кольору та поїхали з місця злочину.

Вінницькі поліцейські затримали злочинців, які спеціалізувались на крадіжках з автомобілів

Інформація про зловмисників та їхній автомобіль була передана усім екіпажам патрульної поліції. Переслідуючи злодіїв, майже на виїзді з міста патрульні заблокували їхнє авто та спільно з вінницькими оперативниками здійснили затримання.

Вінницькі поліцейські затримали злочинців, які спеціалізувались на крадіжках з автомобілів

Як розповів начальник Головного управління Національної поліції Юрій Педос, під час затримання підозрювані чинили опір, тому поліцейським довелося застосувати фізичну силу та спецзасоби. Затриманими виявилися 31 та 36-річні жителі Харкова. Обидва раніше судимі за вчинення крадіжок.

На місці затримання зараз працює слідчо-оперативна група. Проводиться огляд машини затриманих.
Попередньо встановлено, що в м. Вінниці правопорушники вчинили крадіжки з двох машин.

Правопорушників перевірятимуть на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території інших областей.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). За такі злочини правопорушникам загрожує покарання до п’яти років позбавлення волі.



Переглядів: 3266
Поширень: 0