У самісінькому центрі Вінниці, у мальовничому куточку скверу, що на площі Європейській розташувалась літня тераса ресторану «Мармаріс» (вул. Грушевського, 30). Саме тут, в один з останніх теплих днів відбудеться вечір відпочинку «Мелодії осіннього парку», впродовж якого відвідувачі матимуть змогу насолодитись не лише смачною їжею та приємною музикою і співами, а ще побачити оригінальну хореографічну композицію, але й стати гостями вишуканого дійства – показу від ТМ «ОКдеКО» дизайнера Олега Кириленко, який продемонструє колекцію прикрас «VONA».

 

 

Вечір «Мелодії осіннього парку» запрошує на видовищний та приємний відпочинок

Початок вечору «Мелодії осіннього парку» 23 вересня о 17.00.

Ціна запрошення: перша лінія – 100 грн., друга лінія – 200 грн.

Вечір «Мелодії осіннього парку» запрошує на видовищний та приємний відпочинок Вечір «Мелодії осіннього парку» запрошує на видовищний та приємний відпочинок

Організатори вечору ресторан «Мармаріс», ТМ «ОКдеКО» та ТМ «TALIA» запрошують послухати живу музику у виконанні саксофоніста Євгена Попеля і чудові співи вокалістки Ольги Килимкової. Також на гостей чекають хореографічні номери від студії POLE DANCE та виступ танцювального дуету «Good night show» Назара і Артура Хлипавки. До уваги кожного гостя гастрономічні принади: комплімент від бармена та спеціальне меню вечора від ресторану «Мармаріс».

Вечір «Мелодії осіннього парку» запрошує на видовищний та приємний відпочинок

саксофоніст Євген Попель; танцівник Назар Хлипавка

Кульмінацією програми стане показ від ТМ «ОКдеКО» з колекцією «VONA». Дизайнер Олег Кириленко продемонструє 30 образів з оригінальними прикрасами ручної роботи. Класика в поєднанні з сучасними матеріалами витончено переплітаються у намистах, кольє, сережках та браслетах вінницького дизайнера. Блиск і ніжність вишуканих форм та витончені візерунки ексклюзивних прикрас запозичені у кольорів осені.

Вечір «Мелодії осіннього парку» запрошує на видовищний та приємний відпочинок

Елегантні сукні для показу виготовленні майстрами ТМ «TALIA». Зачіски та візаж – Kolibri make up school stile. Особливі осінні мелодії підібрані для показу Dj Tatie Kruu. Флористичний дизайн від EVENT GROUP (Олена Король).



Переглядів: 3150
Поширень: 0