22 вересня на території Вінницького національного технічного університету, відбудеться фестиваль-форум «Еко-відродження». Початок фестивалю об 11:00. Лекторії починаються о 14:20. Тут всі бажаючі зможуть долучитись до еко-ярмарки, а кожен, хто принесе макулатуру, зможе обміняти її на цікаві та корисні подарунки. Також на гостей заходу очікує виставка еко-іновацій, цікаві майстер-класи, еко-квест, лаундж-зона тощо.

Даний захід є одним із проектів, котрі цієї весни були підтримані вінничанами, представниками громадського сектору, влади та бізнесу, під час аукціону проектів організованим Фондом громади «Подільська громада» за підтримки British Council

У п’ятницю вінничан запрошують на фестиваль-форум «Еко-відродження»

Організаторами заходу є Enactus VNTU, Екологічне місто Вінниця, Фонд громади «Подільська громада» за підтримки ВНТУ, ЕКОдрайв, Програма Активні Громадяни Британської Ради в Україні.

​​У ході фестивалю-форуму «Еко-відродження» вінничани та гості міста матимуть можливість долучитись до еко-ярмарки, на якій будуть представлені різні види натуральної продукції від місцевих виробників. Також кожен, хто принесе макулатуру зможе обміняти її на цікаві та корисні подарунки. Окрім того, відбуватимуться: виставка еко-іновацій, цікаві майстер-класи, еко-квест, лаундж-зона.

У п’ятницю вінничан запрошують на фестиваль-форум «Еко-відродження»

Паралельно з фестивалем відбуватиметься форум, де лектори з різних куточків України та закордону, представники громадських організацій та бізнесу, розповідатимуть про різні практики, досвід та позитивний досвід поводження з відходами. Отож, початок фестивалю об 11:00, у п’ятницю, 22 вересня. Лекторії починаються о 14:20.



Переглядів: 2431
Поширень: 0