29 вересня гуманітарний вантаж з продуктами харчування, одягом та будівельними матеріалами відправили з Вінниці на Схід. Також повезли автомобіль УАЗ, який буде перевозити особовий склад, боєприпаси.

Вінницькі волонтери не припиняють тримати зв’язок з військовими на Сході та допомагати їм необхідними речами, харчами та засобами. Сьогодні з Вінниці був відправлений черговий гуманітарний вантаж у зону АТО.

«Вантаж на Схід з Вінниці відправляється практично на постійній основі. Велика подяка всім небайдужим вінничанам, бізнесменам, владі міста та області, організаціям та підприємствам, які постійно допомагають в цій справі. Адже військовослужбовці в зоні АТО постійно потребують продуктів харчування, медикаментів, транспортні засоби тощо», – каже голова наглядової ради БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський

З Вінниці в зону АТО відправили автомобіль УАЗ та гуманітарну допомогу

Як розповів Андрій Дручинський, сьогодні в зону АТО з Вінниці везуть продукти харчування, одяг, будівельні матеріали, а також автомобіль УАЗ. «Цей автомобіль допомогло знайти головне управління Держкомзему Вінницької області, а відремонтували його у Вінницькій транспортній компанії. Він зможе як перевозити військовослужбовців, так і боєприпаси та інші засоби. Це авто має дійсно гарну прохідну здатність, тому воно буде необхідне на передовій». – розповів Андрій Дручинський.



Переглядів: 2993
Поширень: 0