Найбільший у Європі та найвидовищніший у світі фонтан Roshen 14 жовтня запрошує разом привітати українських захисників, подякувати їм за мужність й незламність та вшанувати тих, хто віддав своє життя за Незалежну Україну.

Цього року закриття сезону роботи фонтану відбудеться у День захисника України, в день українського козацького свята Покрови – 14 жовтня.

«В багатому на подвиги літописі українського воїнства безліч битв і дат, гідних стати Днем захисника Вітчизни. Я наголошую, Україна більше ніколи не відзначатиме це свято за військово-історичним календарем сусідньої країни. Ми будемо шанувати захисників своєї Батьківщини, а не чужої!», - сказав Президент України Петро Порошенко 24 серпня 2014 на День Незалежності, й цього ж року підписав відповідний Указ встановивши - 14 жовтня – Днем захисника України – свята Слави, Мужності і Героїзму українського воїнства та козацтва.

На закритті фонтану "Roshen" для вінничан співатимуть Анастасія Приходько та гурти «O.TORVALD» і KOZAK SYSTEM

Разом із вінничанами та гостями дійства українських захисників цього дня вітатимуть виконавці, які не дивлячись на снаряди та пулі, вибухи та загрозу їх життю – їдуть на передову зони АТО та піснею підіймають бойовий дух наших воїнів. Не пропустіть – у Вінниці співатиме:

  • заслужена артистка України, яка займає тверду патріотичну позицію, підтримує українську армію - АНАСТАСІЯ ПРИХОДЬКО;
  • український рок-гурт «O.TORVALD» на чолі із вокалістом Євгеном Галичом, які цього року представляли Україну на пісенному конкурсі «Євробачення»
  • український рок-гурт, KOZAK SYSTEM, який разом із вокалістом Іваном Леньо, брали безпосередню участь в подіях Української революції, активно концертують постійно закликаючи українців не бути байдужими до майбутнього країни.

Кульмінацією вечора стане шоу-програма неперевершеного фонтану ROSHEN.

ТОЖ

ПРИЙДИ, ВШАНУЙ, ПОДЯКУЙ, ПРИВІТАЙ - 14 жовтня

Набережна ROSHEN

Початок о 19:00



Переглядів: 3703
Поширень: 0