Протягом місяця в рамках Канадської поліцейської місії в Україні на базі тренінгового центру ГУНП у Вінниччини навчатимуть інструкторів поліції з особистої безпеки. 20 поліцейських-інструкторів з різних областей України навчатимуть колеги з Канади, Франції, Естонії, Польщі.

Навчальний курс адаптований під українське законодавство, розрахований на чотири тижні та складається з чотирьох блоків. 17 жовтня розпочався його перший етап – освоєння техніки самозахисту і затримання правопорушників.

У Вінниці поліцейські з Канади, Франції, Польщі та Естонії навчатимуть українських колег

Під час другого та третього тижня поліцейські перейдуть до практичного відпрацювання за різними сценаріями. Їх навчатимуть прораховувати дії зловмисників, оцінювати рівень небезпеки та застосовувати навички, отримані під час теоретичних занять. В умовах, наближених до реальних, поліцейські затримуватимуть правопорушників в приміщеннях, транспортних засобах, тощо.

У Вінниці поліцейські з Канади, Франції, Польщі та Естонії навчатимуть українських колег самозахисту

Педагогічні навики майбутні інструктори отримають у останній тиждень навчань.

- Мета нашої місії надати допомогу поліцейським з України, щоб вони, забезпечуючи публічну безпеку, і самі почувалися у безпеці, - зазначив представник Королівської канадської поліції Мітч Мерсьє.

У Вінниці поліцейські з Канади, Франції, Польщі та Естонії навчатимуть українських колег самозахисту

По завершенню навчального курсу інструктори самі тренуватимуть українських поліцейських.



Переглядів: 3286
Поширень: 0