Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов. За його словами, до кінця року на даний час завершуються роботи по облаштуванню ще двох таких комплексів, тож до кінця року майданчиків для ігор малечі та занять спортом для дорослих, у Вінниці вже буде 50.

"З 2011 року ми почали встановлювати у різних мікрорайонах великі дитячі та спортивні мультикомплекси для дозвілля вінничан різного віку. Як зараз пам’ятаю, перший такий дитячий ігровий комплекс був збудований біля пам’ятника Михайлу Коцюбинському символічно на місці незаконного шатра, де фактично цілодобово торгували алкоголем.

У перші декілька років ці мультикомплекси ми облаштовували спочатку на територіях загальноміських зон відпочинку, потім перейшли на великі дворові території багатоповерхової забудови. А за останні роки великі майданчики і для дітей, і для дорослих, які «за» здоровий спосіб життя і залюбки займаються фізичними вправами на свіжому повітрі, - встановлюються ще і на загальних територіях в мікрорайонах приватного сектору та шкільних подвір’ях. Щоб діти змалку і у вільний час після занять, і неподалік від дому поза школою за бажанням мали змогу займатись спортивними вправами, а наймолодші – де відпочивати та гратись", - повідомив міський голова С. Моргунов.

За 7 років в різних районах Вінниці встановили  майже півсотні дитячих та спортивних мультикомплексів



Переглядів: 1903
Поширень: 0