Сьогодні вінницький міський клінічний пологовий будинок №2 відзначає 80-річчя з дня відкриття. З цієї нагоди у Міському палаці мистецтв відбулись урочистості, під час яких кращим працівникам закладу вручили грамоти та грошові премії. А пологовому будинку від міської ради передали телевізор, який розмістять в актовій залі. Він допоможе покращити якість проведення різноманітних медичних конференцій, навчань тощо.

Кожного року в пологовому будинку №2 народжується майже 2000 немовлят. В гінекологічному відділенні проходять лікування більше 2 500 жінок. Заклад надає амбулаторно-поліклінічну допомогу жіночому населенню Замостянського району, а це – 57 244, з них 34 467 репродуктивного віку. В зв’язку з введенням інноваційних технологій, а саме практики проведення родинних та партнерських пологів, в пологовому будинку всі пологові зали – індивідуальні. Всі палати післяпологового відділення розраховані на сумісне перебування матері та дитини.

Колектив вінницького пологового будинку №2 привітали з 80-річним ювілеєм закладу

Працівники вінницького міського клінічного пологового будинку №2 приймали сьогодні вітання з нагоди ювілею лікарні. «У стінах вашого закладу народилось дуже багато вінничан. У кожного з них своя історія, але саме ви допомогли їм увійти в це життя. Тож бажаю вам нових звершень та перемог, щоб ваш заклад ставав більш потужним, щоб укріплювалась його матеріально-технічна база, а ми, як міська влада, будемо у цьому сприяти», – каже заступник міського голови Галина Якубович.

Колектив вінницького пологового будинку №2 привітали з 80-річним ювілеєм закладу

«Всі медичні заклади важливі, але пологові будинки є особливими. Адже саме тут починається життя людина. Взагалі, суспільство не так давно почало перейматись здоров’ям вагітної жінки. На теренах України це всього 170 років. Тому можна сказати, що наш пологовий будинок №2 – один з перших в Україні. Сьогодні дуже приємно вітати заклад, який за все своє існування докладав усіх зусиль для створення комфортних та безпечних умов для жінок. Тож бажаю вам визнання від колег та пацієнтів, щастя та здоров’я», – сказав директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

Колектив вінницького пологового будинку №2 привітали з 80-річним ювілеєм закладу

Кращих працівників міського клінічного пологового будинку №2 відзначили грамотами та преміями. А закладу передали телевізор. Яке зазначив директор пологового будинку Анатолій Фесун, його розмістять у нещодавно відремонтованій актовій залі і він слугуватиме під час проведення навчань та медичних конференцій. Також він зазначив, що протягом року заклад отримав чимало медичного обладнання, серед якого наркозно-дихальний апарат, неонатологічні столики тощо.

Колектив вінницького пологового будинку №2 привітали з 80-річним ювілеєм закладу

Останнім часом у закладі проведені ремонтні роботи в пологовому та гінекологічному корпусах. Створені палати з покращеними умовами перебування. Всі палати мають індивідуальний санвузол, душову. Створений сучасний пологовий блок в акушерському корпусі, операційний блок в гінекологічному корпусі. Жіноча консультація оснащена за сучасними вимогами, підключена до загальноміської системи Доктор Елекс.

Колектив вінницького пологового будинку №2 привітали з 80-річним ювілеєм закладу



Переглядів: 7649
Поширень: 0