ОСББ "ЮМІР", яке знаходиться по вул. Вчительській, 10 за свою активність отримало від міста заохочення у вигляді впорядкування прилеглої до будинку території. 

Про це на своїй сторінці  у мережі Фейсбук написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Заасфальтували двір, як і я обіцяв жителям.

Коли минулого року мешканці цього ОСББ попросили допомогти з капітальним ремонтом прибудинкової території – включили її у план.

Переконаний, що треба підтримувати прагнення таких активних і дружніх мешканців жити у затишку і порядку. За 3 роки силами об’єднання співвласників люди відремонтували дах своєї висотки, оновили під’їзди, внутрішні мережі, здійснили утеплення, встановили відеонагляд і навіть клумби. На це витратили власних півмільйона гривень.

Як місто заохочує ОСББ?

Як місто заохочує ОСББ?

Тепер ОСББ «ЮМІР» планує встановити у своєму дворі бесідку, облаштувати дитячий майданчик, визначити відокремлену зону під паркомісця.

Як місто заохочує ОСББ?

Як місто заохочує ОСББ?

Тож це є гарним прикладом, як можна спільними зусиллями покращувати рівень комфортності та функціональності у багатоповерхових будинках. Таким чином кращим і привабливішим ставатиме наше місто. А я завжди готовий підтримати тих, у кого горять очі діяти і творити", - повідомив очільник міста.



Переглядів: 3713
Поширень: 0