У Вінниці продовжується капремонт трамвайних зупинок по вулиці Келецькій від Ващука до ринку «Урожай». У рамках ремонту облаштовують й тактильну плитку, яка допомагає краще орієнтуватись в просторі вінничанам, які мають вади зору. Наразі роботи завершуються по вулиці Келецька на зупинках «проспект Юності», «600-річчя» та «проспект Космонавтів».

Наше місто стає все більше адаптованим для людей з обмеженими фізичними можливостями. Тротуари облаштовують пандусами, у школах будують ліфти для школярів на візках, на дитячих та спортивних майданчиках встановлюють елементи для людей з особливими потребами.

Адаптують й зупинки громадського транспорту, щоб ними було зручніше користуватись людям з вадами зору. З цією метою її основу вимощують тактильною плиткою. Вона має жовтий колір та випуклі смужки, завдяки яким люди зі слабким зором можуть зрозуміти напрямок руху. Крім того, рельєфна плитка вздовж дороги попереджає про небезпеку. Також плиткою жовтого кольору окреслюється й місце, з якого людям на візках найбільш зручно потрапити у громадський транспорт.

На Вишеньці завершуєтсья капітальний ремонт зупинок громадського транспорту

Наразі тривають роботи по ремонту трьох зупинок громадського транспорту по вулиці Келецька: «проспект Юності», «600-річчя» та «проспект Космонавтів». На них демонтують старе покриття та кладуть плитку.

На Вишеньці завершуєтсья капітальний ремонт зупинок громадського транспорту

Нагадаємо, що нещодавно були встановлені нові посадкові павільйони по Барському шосе на зупинках «вул. Стельмаха» та «Автовокзал». А також – по вулиці 600-річчя.



Переглядів: 3168
Поширень: 0