Працівники Вінницького відділу поліції затримали в мікрорайоні Поділля у м. Вінниці зловмисника, який викрав зброю та речі з двох автомобілів, залишених власниками без нагляду.

За словами начальника Вінницького відділу Анатолія Присяжнюка, з автомобіля «Нива» зловмисник викрав гладкоствольну мисливську рушницю, набої до неї, та документи. Крадій відніс викрадене до себе в помешкання, після чого відкрив ще одну автівку – ВАЗ-2106 та забрав звідти залишені власником речі.

36-річний затриманий в цьому році звільнився з місць позбавлення волі. Він притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, грабіж та умисне вбивство. Проживав разом з сім’єю у Вінниці у найманій квартирі.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні затриманого поліцейські вилучили викрадену зброю та інші речові докази.

Наразі затриманий є підозрюваним у вчиненні крадіжки та незаконного заволодіння мопедом у Ямпільському районі, крадіжки особистого майна з гаражів у Могилів-Подільському районі та зберіганні наркотичних речовин. Частина з цих кримінальних проваджень перебуває на розгляді суду.

За фактами крадіжок з автівок відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.185 КК . Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі. Він затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.



Переглядів: 1873
Поширень: 0