28-го жовтня близько 7-ї години ранку на вулиці Блока патрульні поліцейські помітили автомобіль «Opel Astra», який порушив Правила дорожнього руху. Інспектори подали водієві сигнал про зупинку, на що останній відреагував збільшенням швидкості та втечею. На вулиці Соборній, не впоравшись з керуванням, водій виїхав за межі дорожнього покриття на площу Героїв Небесної Сотні, де ледь не вчинив наїзд на пішохода.

В подальшому водій та пасажир залишили іномарку та намагались втекти від правоохоронців. Патрульні спільно з військовослужбовцем Нацгвардії наздогнали водія біля театру імені М. Садовського.

Освідувавши «втікача» за допомогою алкотестера, поліцейські зафіксували в крові 25-річного чоловіка 0,77 ‰ алкоголю. На молодика патрульні склали три адміністративні протоколи: за ст. 130-ю (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ч. 2 ст. 122-ї (порушення правил користування попереджувальними сигналами) та за ст. 122-2 (не зупинка на вимогу поліцейських).

Автомобіль евакуйовано на арештмайданчик.

Впродовж жовтня до адміністративної відповідальності притягнуто 154 водії за перебування за кермом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.



Переглядів: 2749
Поширень: 0