Через погіршення погодних умов у вінницьких рятувальників "додалось" роботи. Лише за минулу добу бійці ДСНС шість  разів виїжджали на виклики, під час яких розчищали повалені вітром дерева та знімали пошкоджені частини дахів.

30 жовтня о 9:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Замостянській у м.Вінниці, внаслідок сильного пориву вітру, частково відірвало лист металевої жесті з даху житлового будинку та потрібна допомога рятувальників. Прибувши на виклик, рятувальники прибрали лист жесті, який ставновив загорзу для перехожих з покрівлі будинку.

Того ж дня, кількома годинами пізніше бійці ДСНС на вул. Миколи Оводова в обласному центрі прибрали дерев'яну конструкцію з покрівлі 4-го поверху Академії підвищення кваліфікації педагогів.

У Вінниці вітер зриває дахи, ламає дерева та валить зупинки громадського транспорту

Тієї ж доби літинські рятувальники розкрижували та прибрали повалене негодою дерево з проїжджої частини автошляху с. Літинські Хутори. Подібні випадки також сталися у с.Вінницькі Хутори та у м.Вінниці на Гніванському шосе.

Ще одна надзвичайна подія сталась у мікрорайоні "Поділля". Про це повідомляє журналіст Роман Ковальський на своїй сторінці у Фейсбук. "Вночі 31 жовтня в престижному мікрорайоні Вінниці "Поділля" вітер із корінням вирвав і завалив зупинку громадсього транспорту нового зразка... Дякувати Богу ніхто із перехожих чи людей, що могли чекати тут маршрутку, не постраждав... ", - пише Роман Ковальський.

У Вінниці вітер зриває дахи, ламає дерева та валить зупинки громадського транспорту

Фото Микола Янковський



Переглядів: 3899
Поширень: 0