Основні роботи з ремонту мосту поблизу Стрижавки мають бути завершені до 25 листопада. Про це сьогодні, 15 листопада на спеціальному брифінгу повідомив начальник Служби автомобільних доріг Вінницької області Ігор Корольчук.

За його словами, повністю рух на всіх смугах для транспорту в обидва боки мають відкрити до початку грудня.

Відповідаючи на запитання щодо великої кількості ДТП на мосту під час проведення ремонтних робіт, Корольчук зазначив, що у більшості випадків йшлося про порушення ПДР водіями, відповідно жодного позову від постраждалих на адресу Служби автодоріг не надходило. За словами Корольчука, у багатьох ситуаціях водії за кермом були нетверезі.

"Наприклад, останній випадок: молодий чоловік виїхав на зустрічну смугу, і аби уникнути зіткненні з іншим авто – різко вивернув та врізався в новий стовп освітлення – пояснює Корольчук. - Так, у нас певні зауваження до підрядників, які не встановили достатню кілкість знаків, але треба розуміти: по цій ділянці траси проїжджають 10-15 тисяч автомобілів на добу. І повірте, далеко не всі вони дотримуються швидкісного режиму і взагалі – правил дорожнього руху".



Переглядів: 2438
Поширень: 0