Із наближенням новорічних та різдвяних свят вінничани мають можливість підтримати дітей, які опинились у важких життєвих обставинах та людей похилого віку.

Благодійний Фонд «Подільська громада» оголошує у Вінниці конкурс мікро-грантів «Світлі вчинки». До участі у конкурсі запрошуються некомерційні та громадські організації, а також ініціативні групи міста.

Тематичний фонд «Одна копійка», в рамках якого відбудеться конкурс, має на меті підтримку дітей, які перебувають у школах-інтернатах Вінницької області, дітей із малозабезпечених та багатодітних родин, а також – обдарованої молоді та самотніх людей похилого віку.

"Допомога передбачається також й іншим людям, котрі наприклад залишаються на свята самі у лікарнях. Тобто всім, кому самотужки буде важко відчути свято", – пояснює Олена Данілова, Голова правління фонду «Подільська громада».

Як йдеться у описі конкурсу, передбачається влаштування соціальних проектів та створення новорічно-різдвяної атмосфери для дітей зазначених категорій. Зокрема це організація та курування культурно-розважальних програм, конкурсів, розваг тощо. Також передбачається влаштування комплектів вечерь та смаколиків, вітальних листівок та прикрас, які будуть доставлені людям.

Учасникам конкурсу передбачається грантова допомога на втілення того чи іншого проекту. До речі, кошти, що будуть виділені на проекти – зі скриньок у магазинах, ТЦ та аптеках по всьому місту (із девізом «Одна копійка – одна цеглина в фундамент майбутнього»).

Середній розмір грантової допомоги – 3 тисячі гривень. Максимальний розмір – 5 000 гривень. Бюджет конкурсу – 12 000 гривень.

Для участі в конкурсі необхідно подати заявку на грант за аплікаційною формою фонду «Подільська громада» на пошту [email protected].

Форму заявки та консультацію можна отримати:

  • В офісі Фонду за адресою: м. Вінниця, вулиця Брацлавська 27-а
  • Електронною поштою: [email protected]
  • На сайті Фонду: www.gromada.vn.ua

Проекти мають розпочатись із 12 грудня 2017 року і закінчуватись не пізніше 20 лютого 2018 року.

Вінничани можуть долучитися до допомоги, вносячи кошти до скриньок по місту або ж перераховуючи певну суму на рахунок Фонду.

Контактні особи: Найчук Леся тел 067 491 6025 та Данілова Олена тел. 097 61 311 5, роб. (0432) 61–20-72. Усі деталі конкурсу можна також прочитати ТУТ.



Переглядів: 3068
Поширень: 0