28-го листопада, близько 2-ї години ночі патрульні поліцейські отримали виклик про незаконне заволодіння автомобілем на вулиці Брацлавській. Поліцейські швидко відреагували і вже за кілька хвилин були на місці події.

Патрульні помітили двох юнаків, які штовхали автомобіль «ВАЗ-2101». Один із хлопців був за кермом. Щойно правопорушники побачили патрульних, одразу кинулись навтьоки. Обох їх поліцейські наздогнали та затримали на вулиці Брацлавській.

На допомогу патрульним прибув екіпаж поліції охорони, який перекрив дорогу одному із втікачів. На юнаків інспектори одягнули кайданки та викликали слідчо-оперативну групу на місце події.

У правопорушника, який був за кермом, охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав 1, 57 проміле алкоголю в його організмі, що майже у 8 разів перевищує допустиму норму. Крім того, 19-річний керманич ще не отримував посвідчення водія.

Патрульні спільно з поліцією охорони наздогнали двох підозрюваних у заволодінні автомобілем

На нього патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння). Слідчі встановлять всі подальші обставини справи та дадуть правову оцінку діям 19-річних правопорушників.



Переглядів: 1936
Поширень: 0