У Вінниці протягом трьох днів можна буде придбати оригінальні сувеніри та аксесуари та водночас підтримати майстрів з інвалідністю, які і є авторами виробів.

 Із 11 по 13 грудня у Експоцентрі Вінницької промислової палати (вулиця Соборна, 68) триватиме виставка-ярмарок «Руками створена краса», що щорічно організовує громадська організація «Гармонія».

Водночас подія буде приурочена до дати створення зазначеної ГО та Центру «Гармонія» – 15-річчя та 10-річчя відповідно. Відтак, як розповіла Олена Чорнобривенко, член правління ГО «Гармонія», головною темою цьогорічного ярмарку є саме «Партнерство».

Ярмарок можна буде відвідати із 10 ранку та до 18 години. Щодня тут розгортатимуться локації, де майстри навчатимуть усіх бажаючих техніці хенд-мейду. Втім, тематика майстер-класів буде змінюватись кожних дві години.

Вирученими від продажу товарів коштами розпоряджатимуться майстри з інвалідністю, які ці аксесуари й виготовляли та відповідні реабілітаційні центри. Наразі таких організацій нараховується 21.

В грудні у Вінниці відбудеться традиційний ярмарок, на якому свої роботи  представлять майстри з інвалідністю

Програма ярмарку наразі ще уточнюється, але вже відомі основні заходи на окремо облаштованих локаціях на території ярмарку:

11 грудня – урочисте відкриття ярарку. Танці на візках, дефіле, виступи дитячих танцювальних колективів, концертна програма.

12 грудня – сніданок із вінницькими зірками, імена котрих поки не називають. Також завітає партнер мандрівного Фестивалю документального кіно «Docudays» – відтак на спеціально облаштованій локації зі зручними пуфами можна буде переглянути та обговорити кінострічку про партнерство та захист прав.

13 грудня – вечеря з іменитими гостями, імена котрих наразі також утаємничені.

Усі деталі можна дізнатись за номерами: (0432) 50-75-04, (0432) 50-75-10 та 097-502-46-28 або на сторінці заходу у соціальній мережі Фейсбук.



Переглядів: 2750
Поширень: 0