Більше двох десятків поліцейських за сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у забезпечення оперативно-службової діяльності отримали відзнаки Головного управління поліції та МВС. Нагороди Президента України отримали учасники антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

Нагородження відбувалося в рамках підсумкової колегії Головного управління Національної поліції у Вінницькій області за 11 місяців 2017 року.

 У Вінниці відзначили кращих поліцейських

Юрій Педос відзначив ефективну взаємодію усіх підрозділів поліції та подякував особовому складу за службу.

 У Вінниці відзначили кращих поліцейських

Керівник поліції Вінниччини вручив відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції» десятьом працівникам районних відділів та відділень поліції та бійцям батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця».

 У Вінниці відзначили кращих поліцейських

За виявлену особисту мужність під час ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з вибухами на військових складах поблизу міста Калинівки та за високу професійну майстерність, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків поліцейські були нагороджені нагрудним знаком МВС «За відзнаку в службі» та отримали подяки керівництва поліції Вінниччини.

 У Вінниці відзначили кращих поліцейських

Крім нагород, генерал поліції третього рангу також вручив погони правоохоронцям, які отримали чергові звання.



Переглядів: 2786
Поширень: 0