За результатами конкурсу менеджером Вінницької філії Суспільного обрали Тараса Тарануху, а продюсером – Віктора Мозалевського.

Тарас Тарануха до цього працював заступником директора філії з питань технічного забезпечення.

Віктор Мозалевський є заступником директора філії з питань радіомовлення. Займає цю посаду з 2015 року. До цього працював завідувачем редакції інформації телебачення і ведучим підсумкової інформаційної програми “Панорама тижня”. Також має досвід роботи редактором, автором і ведучим програм “Вектор”, “Підсумки тижня”, “Спорт-тайм”, “Новий день” та “Єврочас”, ведучим прямих ефірів.

Нагадаємо, що вперше в історії НСТУ керівників регіональних філій не призначали, а обирали на відкритому конкурсі. Взяти участь у конкурсі могли всі охочі, які відповідали кваліфікаційним вимогам, зазначеним у Положенні про конкурсний відбір на посаду менеджера та продюсера філії.

Загалом заявки на участь у конкурсному відборі подали 234 кандидати: 124 – на позиції продюсерів філій, 110 – на менеджерів. Прийом документів тривав із 8 до 21 листопада. Заявки від кандидатів на посади менеджера та продюсера Криворізької філії Суспільного приймалися до 27 листопада, оскільки відбір керівників для цього мовника стартував 14 листопада.

Співбесіди з кандидатами на посади продюсерів та менеджерів філій Суспільного розпочалися 27 листопада й тривали до 5 грудня. Правління ПАТ "НСТУ" обрало 12 менеджерів та 16 продюсерів. Загалом вакантних позицій було 22 для менеджерів та 23 для продюсерів. Із переможцями конкурсу підпишуть строкові трудові договори, які в подальшому можна буде продовжити.

Свою роботу на посадах менеджерів та продюсерів філій переможці конкурсу розпочнуть з понеділка, 11 грудня. І протягом наступного тижня члени правління ПАТ "НСТУ" та директори департаментів Центральної дирекції НСТУ відвідають регіональні філії, аби представити колективам нових керівників, та розповісти про подальший хід реформи.



Переглядів: 2893
Поширень: 0