З 23 листопада по 7 грудня на одному із вінницьких сайтів відбувалося on-line голосування за кращий логотип для Електронного квитка. Найбільшу кількість балів – 3,88, отримав логотип Дарини Дробахи. Вона отримає нагороду у розмірі 5000 грн.

Конкурс на розробку логотипу Електронного квитка оголошувало КП «Вінницякартсервіс». Роботи усі бажаючі могли подавати до 10 листопада.

«Цілий місяць ми очікували пропозицій. До нас надійшло 43 роботи, з яких 25 відповідали вимогам конкурсу, тобто був розроблений логотип. За участю тендерного комітету проекту ми обрали 5 робіт, за які голосували вінничани на одному із вінницьких сайтів. Проголосували 2 844 особи, із них 75 голосів не врахували, оскільки вони глоси надходили із фейкових електронних адрес», - повідомила директор КП «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна.

У Вінниці через конкурс обрали логотип для Електронного квитка

На сайті бажаючі могли оцінити кожну із 5 робіт за п’яти бальною системою. Найбільшу кількість балів набрала Дарина Дробаха – 3,88. Володимир Мілецький набрав – 3,43 середніх бали. Роман Молдован – 3,05, варіант хостингової компанії «Hyper Host» -2,63 і варіант Дмитра Лісового – 1,97 балів.

За словами Катерини Бабіної із тих пропозицій, які надійшли на конкурс до «Вінницякартсервіс», учасники більш зосередилися на розробці дизайну самої картки, ніж її логотипу.

«Хочу зазначити, що дизайн картки не буде постійно однаковим. Ми можемо друкувати цікаві картки до якихось міських свят, конференцій. А невеликий логотип з краю картки буде незмінним. Ті ідеї, які нам надійшли, ми братимемо до уваги, і якщо використовуватимемо їх у роботі, то обов’язково будемо зв’язуватися з їхніми авторами», - додала Катерина Бабіна.


Переглядів: 2652
Поширень: 0