Протягом чотирьох місяців вінницькі школярі навчались у рамках молодіжного проекту «Школа успіху – Вінниця 2017». Вони відвідували заняття, спрямовані на розвиток лідерських якостей та ознайомлення з основами менеджменту. 18 грудня молоді люди отримали сертифікати учасників.

«Школа Успіху - Вінниця 2017» – це безкоштовний освітній проект, покликаний розкрити особистісний потенціал молодих юнаків та дівчат. А також – розвивати їхні лідерські якості, навички самостійних активних дій та відповідальної поведінки. Проект започатковано за ініціативою Павла Михайлюка – учня 11 класу, Президента Вінницького технічного ліцею, який влітку 2017 року став учасником проекту «Школи Успіху», організованого Klitschko Foundation (Фонд Кличко) у м. Києві. Молодіжну ініціативу було підтримано заступником міського голови Галиною Якубович», – каже заступник директора департаменту освіти міської ради Ірина Божок.

Проект тривав протягом вересня-грудня 2017 року. Він відбувався у факультативно-лекційному форматі. У проекті взяли участь 42 учня, які є представниками рад учнівського самоврядування шкіл міста.

Більше сорока вінницьких старшокласників отримали сертифікати учасників молодіжного проекту «Школа успіху – Вінниця 2017»

«Проект проходив на базі Вінницького технічного ліцею за підтримки Вінницької міської ради та департаменту освіти. Він розпочався 8 вересня лекцією на тему «Мрії – запорука успіху». Наступна лекція на тему «Event Management» пройшла 22 вересня. Потім ми з вами зібрались 6 жовтня на лекції від засновника вінницького ІТ-кластеру Дмитра Софіни, який поділився інформацією не лише про ІТ-сферу, а й про усі основні галузі, які можна з нею пов’язати», – розповів Павло Михайлюк.

Більше сорока вінницьких старшокласників отримали сертифікати учасників молодіжного проекту «Школа успіху – Вінниця 2017»

Власниця однієї з туристичних агентств розповіла старшокласникам й про аспекти ведення бізнесу. Спортсмен Богдан Костюк акцентував увагу на перевагах здорового способу життя, а стиліст-візажист Валерія Чубенко розповіла дівчатам про основні правила макіяжу. Власник однієї з кав’ярень міста розповів про організацію стартапів. Наприкінці кожного заняття Михайлюк Павло проводив тренінги та заняття на розвиток індивідуальних здібностей, уміння працювати у команді.



Переглядів: 2941
Поширень: 0