Сьогодні, 20 грудня, депутати обласної Ради 7 скликання прийняли низку питань стосовно перейменувань, затвердження нових статутів та внесення змін до них в окремих комунальних установах області. Зокрема, в ході засідання депутати погодили проект рішення «Про Вінницький обласний клінічний онкологічний диспансер», згідно із прийнятим рішенням онкологічний диспансер перейменовано на Подільський регіональний центр онкології та встановлено скорочене найменування – ПРЦО.

Також депутати підтримали проект рішення щодо присвоєння Вінницькій обласній філармонії ім’я М.Д. Леонтовича та, відповідно, змінили найменування філармонії на Вінницьку обласну філармонію ім. М.Д. Леонтовича, а також встановити скорочене найменування - Вінницька облфілармонія ім. М.Д. Леонтовича.

Проголосували депутати і за проект рішення «Про Спеціалізований санаторій для дорослих «Северинівка», яким передбачено змінити найменування Спеціалізованого санаторію для дорослих «Северинівка» на Северинівську лікарню відновного лікування та встановити скорочене найменування - Северинівська ЛВЛ. Відповідно до прийнятих змін затвердили і статут установи у новій редакції.



Переглядів: 1706
Поширень: 0