Сьогодні у театрі імені Садовського відбулося міське свято-зустріч зі стипендіатами Вінницької міської ради. Кращих учнів, студентів, спортсменів, юних художників, танцюристів, традиційно наприкінці першого семестру відзначили стипендіями міської ради.

Більше 20 років Вінницька міська рада та її виконавчий комітет проводить виплату щомісячної стипендії талановитим дітям за їх старання та досягнення. Традиційно, усіх, хто показав чудові результати у навчанні, відзначають напередодні Новорічних та Різдвяних свят.

У цьому році стипендіатами міської ради стали 388 юних вінничан. З них – 297 учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, 36 учнів дитячих мистецьких шкіл та вихованців клубних установ, 16 вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, 39 студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації.

Серед стипендіатів Вінницької міської ради – переможці міських, обласних та всеукраїнських етапів олімпіад з різних навчальних предметів, переможці всеукраїнських та міжнародних творчих конкурсів, фестивалів, спортивних змагань.

20 грудня талановитих вінничан привітав Вінницький міський голова Сергій Моргунов, заступник голови Вінницької ОДА Ігор Івасюк. «Сьогодні ми вшановуємо талановиту, перспективну молодь нашого рідного міста. А таких юнаків та дівчат у Вінниці дуже багато. Протягом цього семестру ви досить серйозно працювали і отримали відповідний результат. Колись Джон Ленон сказав, що неможливо раптово відкрити у собі талант, потрібно над цим працювати. Ваш інтелектуальний капітал ви використовуватимете у своєму дорослому житті, від нього залежить ваш успіх та успіх міста, області та всієї країни. Тож, вітаю вас з святами, бажаю вам здоров’я, позитивного настрою, успіху, благополуччя», – сказав Сергій Моргунов.

388 школярів та студентів отримали в цьому році стипендії міської ради

«Сучасне суспільство вимагає швидкої реакції, креативності, а саме головне, наполегливості, і ви своєю працею вже довели, що ви є чудовими представниками нашого суспільстві. Дивлячись на вас, серце переповнюється гордістю, адже через 10-15 років доля нашого міста, області та країни залежатиме й від вас. Сьогодні ми підбиваємо підсумки за півроку. Ви наполегливо працювали протягом цього часу і заслужили на гарний відпочинок, тож бажаю вам, щоб ці свята принесли вам радість, гарний настрій та приємні враження», – зазначив Ігор Івасюк.



Переглядів: 2775
Поширень: 0