Наприкінці минулого тижня повернулися представники облдержадміністрації, які 19 грудня вирушили до військових на передову з гуманітарним вантажем. Супроводжували вантаж та доставляли його бійцям на передовій керівник апарату облдержадміністрації Валерій Бойко та директор Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації Сергій Вовченко.

Вінниця-Маріуполь-Широкіно-Карловка-Водяне-Очеретино-Константинівка-Бахмут-Северодонецьк-Краматорськ. Це всі точки де побували представники ОДА та вручили необхідне нашим Захисникам.

Бійці на передовій отримали подарунки від вінничан

Нагадаємо, що за дорученням голови Вінницької облдержадміністрації Валерія Коровія сформовано гуманітарний вантаж, який 19 грудня було відправлено на передову. До формування гумванатажу долучилися облдержадміністрація та всі райдержадміністрації. Найбільше було зібрано продуктів харчування. Зокрема, овочі та фрукти, мед та цукор, крупи, солодощі та домашні соління. Окрім того, задля підняття бойового духу військовослужбовців, на передову передали велику кількість дитячих малюнків та оберегів, які дітлахи зробили власноруч, адже саме це наші захисники цінують найбільше.

Бійці на передовій отримали подарунки від вінничан

Як зазначають організатори, допомогу на передову збирали з усієї Вінниччини не байдужі громадяни, фермери та дрібні підприємці.

Бійці на передовій отримали подарунки від вінничан

За словами Валерія Бойка, найбільше чекали військовослужбовці на передовій дитячих робіт зроблених власноруч. «Найголовніше, чого потребують військовослужбовці на передовій це не продовольство, адже на сьогодні забезпечення української армії покращилось. Найбільше військовими цінується живе спілкування, доброта, любов і увага небайдужих, які надають сил та піднімають бойовий дух солдатів» - відмітив посадовець.



Переглядів: 1926
Поширень: 0