Арену-трансформер, на якій можна буде проводити змагання з 6 ігрових видів спорту та проводити концерти, планують збудувати в 2018-2019 роках. Тут також буде  паркувальна зона, дитячі майданчики тощо.

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Я вже повідомляв про те, що плануємо збудувати у Вінниці багатофункціональний спортивний комплекс. На фото – один з типових проектів таких комплексів.

Вже визначилися із земельною ділянкою – в районі парку «Інтеграл» на Тяжилові. Арена-трансформер буде розрахована на 2500 сидячих місць. Вінниця зможе приймати змагання з 6 ігрових видів спорту - баскетболу, волейболу, гандболу, футзалу тощо. Також спорткомплекс можна буде використовувати для проведення концертів.

Поруч з ареною буде облаштовано декілька відкритих спортивних та дитячих майданчиків. А також необхідна інфраструктура, зокрема, паркувальна зона на 186 місць.

На Тяжилові планують збудувати спортивну арену-«трансформер» на 2,5 тис. місць

Реалізація проекту розрахована на 2018-2019 роки. Вартість будівництва попередньо становить 90 млн грн. Плануємо залучити на умовах співфінансування кошти з державного та обласного бюджетів", - написав Сергій Моргунов.



Переглядів: 4001
Поширень: 0