У Вінниці триває термомодернізація загальноосвітніх закладів. Зокрема, цьогоріч комплексні роботи проведуть у трьох школах. У 5-й школі зокрема вперше за понад півстоліття капітально відремонтують крівлю. Наразі тут вже виконано частину робіт, а з настанням тепла будуть проводитись роботи з утеплення фасаду та підсилення стін. Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"5-та школа – одна з трьох, комплексну термомодернізацію яких завершимо цього року. Розпочали реконструкцію закладу восени 2017-го. Частину робіт уже зробили. Зокрема, по даху - підсилили основу та перекрили металочерепицею. Капітального ремонту покрівлі тут не робили з часу побудови школи – 1964 року. Зараз на час зимових канікул триває утеплення горища.

З настанням тепла підрядник приступить до робіт з утеплення фасаду та підсилення стін. Також має замінити дверні блоки та довстановити енергозберігаючі вікна. А нові вже стоять у коридорах, спортзалі, їдальні, актовій залі.

Цього року в школі №5 завершать термомодернізацію і капітально відремонтують покрівлю

Цього року в школі №5 завершать термомодернізацію і капітально відремонтують покрівлю

Готовим об’єкт має бути до початку нового навчального року. Тож з 1 вересня дітки навчатимуться у комфортних умовах. І це надзвичайно важливо, адже школа є початковою – для найменшеньких", - написав С.Моргунов.



Переглядів: 2587
Поширень: 0