У 2017 році зробили капітальний ремонт перехрестя вулиці Пирогова та Гніванського шосе. Тут облаштували острівець безпеки, встановили камери відеоспостереження. Також в минулому році зроблено перший у місті пішохідний перехід, піднятий на рівень тротуару – на перехресті Порика та проспекту Космонавтів. Відремонтовано у 2016 році й перехрестя Пирогова – Данила Галицького та Київська-Зулінського.

У місті постійно збільшується кількість приватного автотранспорту, тому щороку триває робота над збільшенням пропускної здатності доріг та підвищення рівня безпеки автошляхів міста. У 2017 році роботи в цьому напрямку продовжились. За минулий рік у Вінниці капітально відремонтували чотири перехрестя.

В минулому році капітально відремонтували перехрестя вулиці Порика та проспекту Космонавтів. Тут вперше у Вінниці облаштували пішохідний перехід, піднятий на рівень тротуару. Це дозволило підвищити безпеку дорожнього руху. Його зробили у рамках масштабного проекту по реконструкції проспекту Космонавтів.

Також у 2017 році виконано капітальний ремонт перехрестя вулиці Пирогова та Гніванського шосе. Для підвищення безпеки тут облаштували острівець безпеки (120 м2), в місцях пішохідних переходів зробили пандуси. Також на перехресті встановили камери відеоспостереження. Тут було заасфальтовано близько 700 м2 самого перехрестя та примикань до нього

В минулому році відремонтовано й перехрестя Київська-Зулінського, де запроваджено рух по колу. Також, для підвищення безпеки пішоходів та водіїв було відремонтовано перехрестя Пирогова – Данила Галицького. Тут облаштували острівець безпеки. Роботи по капітальному ремонту перехресть продовжаться й надалі.



Переглядів: 3095
Поширень: 0