У актовій залі Палацу зібрались педагогічні колективи шкіл, учні та батьки, щоб привітати найкращих вчителів, які стали переможцями професійних змагань.

Конкурс на кращого вчителя року у Вінниці вже став традиційним. Цього року у першому відбірковому турі взяли участь 23 учасника. Вони надали конкурсній комісії свої матеріали з педагогічної та методичної діяльності, презентували власний досвід роботи та проходили фаховий іспит. Після цих випробувань до другого туру пройшло 10 педагогів. Усі вони проводили відкриті уроки на базі того навчального закладу, який визначався шляхом жеребкування. І вже після цього стали відомі переможці, яких нагороджували в рамках третього заключного етапу.

Педагоги змагались у п\'яти номінаціях. Кращі визначались серед вчителів математики, хімії, географії, правознавства та трудового навчання. Усі учасники, за словами організаторів, показали досить високий рівень фахової підготовки, обізнаність із сучасними досягненнями психолого-педагогічної науки та гарне володіння методикою викладання відповідного предмета.

Що ж до переможців, то кращим серед кращих у номінації «Математика» став Ігор Клочко, який працює у технічному ліцеї. Він також отримав приз глядацьких симпатій. У номінації "Хімія" перемогу здобула вчителька з навчально-виховного комплексу №1 Наталя Калініна. У номінації "Трудове навчання" стала кращою Людмила Дзигаленко зі СЗШ №20, а Світлана Шубович привезла до своєї СЗШ №8 перемогу в номінації «Географія». Кращим вчителем-правознавцем міста визнано Тетяну Фалатюк - вчительку СЗШ №10.

Окрім цього вчитель-математик Ігор Клочко здобув перемогу в обласному конкурсі «Вчитель року 2010». Саме він представлятиме Вінницьку область у професійному конкурсі на Всеукраїнському рівні.


Переглядів: 4220
Поширень: 0