Про це повідомила директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Людмила Грабович.

Керівник департаменту окремо зупинилась на питанні завершення І етапу проекту «Поліклініка без черг» в трьох пілотних закладах. Зокрема, у Вінницькій обласній клінічній лікарні ім. М.І. Пирогова, Вінницькому обласному клінічному онкодиспансері та у Вінницькому обласному клінічному високоспеціалізованому ендокринологічному центрі.

З цією метою впродовж 2017 року закуплено обладнання електронної черги та комп’ютерної техніки на загальну суму у 2 млн. грн. Це дало змогу створити 36 робочих місць у ВОКЛ ім. М.І. Пирогова та 21 робоче місце в обласному клінічному онкодиспансері. Додатково створено і офіційний сайт реєстрації пацієнтів на прийом до лікаря та розмежовано потоки пацієнтів різних клінічних груп.

В "Пироговці",  онкодиспансері та ендокринологічному центрі запроваджують електронні черги запису до лікаря

В свою чергу створено новий алгоритм прийому пацієнтів в обласному клінічному високоспеціалізованому ендокринологічному центрі завдяки офіційному сайту закладу, де пацієнти мають змогу реєструватись на прийом до лікаря.

Впровадження електронної черги не оминуло і обласну дитячу лікарню, для якої закуплено відповідне обладнання для електронної черги та комп’ютерна техніка на 25 робочих місць. Також, пацієнти мають змогу записатись до лікаря за допомогою сайту реєстрації. Завдяки даним нововведенням створено не лише електронну чергу, але й з’явилась можливість для ведення електронної картки пацієнтів.



Переглядів: 5222
Поширень: 0