У 2017 році нові паркувальні майданчики було облаштовано під час будівництва нових доріг – по вулицях Тимофіївська, Бортняка та Верхарна. 35 місць побудовано по вулиці 600-річчя. Також місця для тимчасових стоянок у минулому році зроблено по вулицям Маяковського, Магістратській, по проїзду Келецькому. Крім того, з’явилась парковка на 15 місць по вул. М.Шимка – О. Антонова.

Оскільки у місті постійно збільшується кількість приватного автотранспорту, щороку триває робота над збільшенням пропускної здатності доріг та підвищенням рівня безпеки автошляхів міста. Також щороку у Вінниці створюються нові паркувальні зони, де автовласники можуть тимчасово залишати свої машини. В минулому році було створено вісім нових парковок на 264 місця.

У рамках капітального ремонту паркувальних зон по вулиці 600-річчя зроблено 35 паркомісць. Вони з’явилися на ділянці від вулиці Келецької до Хмельницького шосе там, де раніше автівки паркувались стихійно. Ці еко-парковки виконані зі спеціальної бетонної плитки, яка має лунки з землею, де й росте трава. Їхньою перевагою є не лише екологічність та естетичність, а й краще поглинання вологи після опадів.

Також в минулому році зроблено паркувальний майданчик по вулиці Магістратській у рамках капітального ремонту тротуарного покриття. Парковка розташована поблизу вулиці Лесі Українки і розрахована на 60 місць. З’явились паркомісця й по вулиці Маяковського, де капітально ремонтували дорожнє покриття. Цей майданчик розрахований на 15 місць.

Зробили в минулому році й паркувальний майданчик по проїзду Келецькому для 37 авто. Створено й 15 місць для тимчасових стоянок приватного транспорту по вул. М. Шимка – О.Антонова. Також створювали й парковки під час будівництва доріг по вулицям Тимофіїіська (на 40 місць), Бортняка (на 42 місця) та Верхарна (на 20 місць).



Переглядів: 1836
Поширень: 0