До Дня служби Державтоінспекції МВС України підготовлені та направлені вітальні листівки пенсіонерам – ветеранам Державтоінспекції Вінниччини за місцем проживання, а також запрошення на урочисті збори, які відбулися у адміністративному приміщенні УДАІ ГУ МВС області.

На власне свято ДАІ вітала дітей, пенсіонерів та ветеранів

На свято також були запрошені вихованці підшефного навчального закладу – Піщанської школи-інтернату для дітей-сиріт з вадами слуху і дітей, позбавлених батьківського піклування Вінницької області, які стали призерами Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «ДАІ майбутнього». Для дітей був організований День відкритих дверей, де діти мали можливість ознайомитися зі спеціальною технікою працівників ДАІ, відвідати музей служби, екзаменаційні класи Вінницького МРЕВ та службові класи. Для дітей був організований також солодкий стіл.

На власне свято ДАІ вітала дітей, пенсіонерів та ветеранів

Під час урочистих заходів вихованці Піщанської школи-інтернату для дітей з вадами слуху дали незабутній, сповнений любові і вдячності працівникам ДАІ концерт. За активну участь у профілактичних заходах, направлених на запобігання дорожньо-транспортного травматизму, перемогу у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «ДАІ майбутнього», керівництвом УДАІ ГУМВС відзначений дитячий творчий колектив Дипломом, а також 10-кілограмовим тортом, виготовленим на замовлення за відповідною тематикою: «ДАІ вітає переможців».

Крім того, керівництвом УДАІ ГУ МВС до Дня професійного свята 14 квітня 2010 р. відзначено дипломами та цінними подарунками ще 39 дітей – учнів ЗОШ Вінницької області, які направили кращі роботи на Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «ДАІ майбутнього».


Переглядів: 5116
Поширень: 0