31 січня поліцейські затримали 31-річного вінничанина при спробі чергової крадіжки з авто. Раніше судимий за майнові злочини зловмисник підозрюється у щонайменше чотирьох злочинних епізодах. Наразі його затримано в процесуальному порядку.

Вчора ввечері на лінію 102 надійшов виклик з проспекту Космонавтів. Заявник повідомив, що з його автомобіля «ВАЗ-21093» викрадено акумулятор, мобільний телефон, магнітола, чохли до сидінь, поліс обов’язкового страхування та військовий квиток.

Інспектори поліції почали прочісувати прилеглу територію. На вулиці Порика поліцейські помітили автомобіль «AUDI A6», а біля нього чоловіка з жіночою сумкою в руках. За зовнішніми ознаками підозрілий чоловік був схожим на ймовірного зловмисника, який обікрав «ВАЗ».

В багажнику іномарці, яка належала невідомому, поліцейські виявили деякі речі, щойно викрадені з салону «ВАЗу», інші предмети невідомого походження, серед яких був і ніж, зовні схожий на холодну зброю.

На Вишеньці поліцейські затримали вінничанина, причетного до крадіжок з автомобілів

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

За словами начальника Вінницького відділу поліції Анатолія Присяжнюка, встановлено, що 31-річний вінничанин може бути причетним до чотирьох крадіжок з автомобілів, вчинених на території міста. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Наразі його затримано в процесуальному порядку. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство клопотатиме в суді про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту. Автомобіль зловмисника поміщено на арештмайданчик.

На Вишеньці поліцейські затримали вінничанина, причетного до крадіжок з автомобілів

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка). За вчинення таких правопорушень чоловіку може загрожувати до 5 років в’язниці.



Переглядів: 1901
Поширень: 0