У Бершадському районі працівники місцевої поліції затримали, жінку, яка в Умані викрала півторарічну дівчинку. Свій вчинок затримана пояснити не може. Дитину обстежили лікарі та передали матері.

1 лютого від до поліції Вінниччини надійшло орієнтування від колег з Умані про викрадення півторарічної дівчинки. За наявною інформацією, 26-річна зловмисниця – жителька одного з сіл Бершадського району, з вкраденою дитиною могла поїхати додому.

Як розповів начальник Бершадського відділу поліції В’ячеслав Лялюцький, орієнтування на жінку та дитину було надано працівникам автовокзалу, автомобільних заправок, водіям маршрутних автобусів. Підозрювана у викрадені дитини має кримінальне минуле та судимості за крадіжки.

Вінницькі поліцейські затримали жінку, яка  викрала півторарічну дівчинку в Умані

Увагу на підозрілу жінку з дитиною звернув працівник однієї з автозаправок та зателефонував у поліцію. Водій таксі, у якому знаходилась жінка з дитиною, заїхав заправлятися. Неподалік цієї заправки працівниками бершадської поліції правопорушниця була затримана. Свій вчинок жінка пояснити не може.

Як стало відомо, затримана та матір з дитиною знаходились в гостях у спільної подруги. Скориставшись тим, що жінки вийшли з будинку, залишивши дитину, зловмисниця забрала дитину та втекла.
Дівчинку в лікарні оглянули медики. Дитина здорова.

Матір разом з дитиною в супроводі поліцейських з Черкащини повернулись додому.



Переглядів: 2545
Поширень: 0