13 лютого у конференц-залі готелю «Франція», що знаходиться за адресою: Соборна, 34, відбудеться виїзне засідання Ради з просування експорту «Вінниця. Діалог влади до бізнесу» та Освітній семінар «Експортний маркетинг, продажі та інструменти розвитку експорту».

З 11 до 12.30 відбудеться виїзне засідання Ради з просування експорту, за участі заступника міністра економічного розвитку та торгівлі – торгового представника України Наталії Микольської, керівництва міста Вінниці та Вінницької області, представника координатора проектів ОБСЄ України Наталії Радивинчук, Керівника відділу Освіти та В2G Офісу з просування експорту при МЕРТ Тетяни Міськової, на якому учасники шукатимуть спільні рішення для розвитку експортного потенціалу регіону. 

З 13:00 до 15:00 проходитиме освітній семінар щодо використання маркетингу, брендингу, просування та продажів у розвитку експорту.

Крім того, учасники зможуть ознайомитись з досвідом виходу на зарубіжні ринки за допомогою таких інструментів, як міжнародні публічні закупівлі, європейська мережа підприємств EEN.

Реєстрація триватиме до 19:00, 6 лютого 2018 року за посиланням 

При реєстрації просимо:

  • зазначити, які заходи в рамках “Експортного дня” в місті Вінниці Ви плануєте відвідати; 
  • залишити інформацію про основні виклики, з якими Ви стикалися в ході експортної діяльності

Реєстрація відбувається у порядку черги і може бути закрита раніше у випадку, якщо кількість зареєстрованих учасників досягне ліміту місткості зали.

Контактна особа: Анастасія Крилова +38 063 740 0335 



Переглядів: 1766
Поширень: 0