Сьогодні під час засідання Кабінету Міністрів України було прийняте рішення, яке забезпечить підтримку аграрного сектора країни по 5 важливим напрямкам на загальну суму 6,3 млрд грн. Це дозволить наростити обсяги сільськогосподарського виробництва, збільшити поголів’я і здешевити утримання худоби,  здешевити сільськогосподарську техніку для аграріїв, стимулювати садівництво і виноградарство, а також сприятиме розвитку фермерства в Україні.

Також ця програма сприятиме економічному зростанню країни, створенню робочих місць та позитивно вплине на ціни на харчові продукти в Україні.

Підтримка АПК: на утримання телят селянин отримає 2500 гривень від уряду

«Це ті конкретні програми, які ви можете використовувати вже у 2018 році. Також ми мінімізуємо вплив чиновників. Будуть впливати фермерські асоціації і задіяні банківські програм. Я зацікавлений у тому, щоб фермерських господарств стало більше. Це наша спільна мета», - звернувся Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман до аграріїв. Також він наголосив, що ці програми починають діяти вже з завтрашнього дня. Завдяки урядовій ініціативі доля фермерських господарств в структурі АПК України може збільшитись вдвічі.

Підтримка АПК: на утримання телят селянин отримає 2500 гривень від уряду



Переглядів: 2384
Поширень: 0