З метою формування негативного ставлення до алкоголю та тютюнопаління, популяризації здорового способу життя серед підлітків 22 лютого працівники сектору ювенальної превенції Вінницького відділу поліції спільно з учасниками різних служб та представництв по роботі з дітьми провели спільний рейд щодо виявлення фактів продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів.

Поліцейські перевірили 9 закладів торгівлі, в 6 з яких виявили факти порушення законодавства в сфері дотримання вимог законодавства щодо заборони продажу дітям алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Працівників торгівельних закладів поліцейські попередили про відповідальність за порушення правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, передбачену ч. 2 ст. 156 КУпАП.

У Вінниці поліцейські виявили 6 фактів продажу підліткам алкоголю та цигарок

З початку року працівники ювенальної превенції склали 5 адмінпротоколів за ч. 2 ст.156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Усі вони направлені на розгляд до адміністративної комісії при Вінницькій міській раді.

овими виробами). Усі вони направлені на розгляд до адміністративної комісії при Вінницькій міській раді.
 



Переглядів: 2071
Поширень: 0