З 5 по 10 березня у NGO-HUB (вул. Пушкіна,11) проходитиме інтенсив з англійської мови English Club для всіх охочих вінницьких студентів. Молодь зможе покращити свій рівень іноземної мови спілкуючись із безпосередніми її носіями. Участь в English Club безкоштовна. Для того, щоб потрапити на заняття потрібно зареєструватися та пройти онлайн-тестування за посиланням

English Club у Вінниці організовує ВГО «Кемпус», яка проводить такі інтенсиви уже протягом 15 років у Києві, Львові, Одесі, Дніпрі та інших містах. У нашому місті заняття відбуватимуться на базі NGO-HUB, який був створений Вінницькою міською радою спільно з громадськими організаціями міста.

«Минулого літа ми проводили у Вінниці проект «Speak out», зараз організовуємо курси англійської мови. Особисто я вивчив англійську саме завдяки подібним заняттям. Це надзвичайно гарний досвід, адже лише спілкування з носієм мови може зруйнувати бар’єр у спілкуванні. Знаючи мову люди можуть брати участь у програмах обміну, іноземних проектах, це все реально на сьогоднішній день. Ми дуже раді від того, що можемо реалізувати проект у NGO-HUB, подібні платформи існують у західній культурі і приємно, що такий заклад є у Вінниці», – зазначив фасилітатор проектів ВГО «Кемпус» Михайло Іванцов.

Вінницьку молодь запрошують на безкоштовні заняття в English Club, де викладатимуть волонтери з Америки

Заняття проходитимуть щодня з 5 по 10 березня з 17.00 до 20.00. «Навчання проводитимуть носії мови, це – 6 волонтерів з Америки. Кожне заняття складатиметься з трьох частин: протягом першої години студенти вивчатимуть граматику, другої – братимуть участь у дискусіях на різні теми і третя година буде присвячена неформальному спілкуванню. Бажаючі навчатимуться у трьох групах, в залежності від рівня знань, тому долучитися до заходу зможуть студенти з різною мовною підготовкою», – каже ключовий волонтер ВГО «Кемпус» Олексій Щерба.

Вінницьку молодь запрошують на безкоштовні заняття в English Club, де викладатимуть волонтери з Америки

«Приємно, що саме NGO-HUB обраний простором для такого заходу як English Club. Адже він був створений як майданчик для реалізації ініціатив, спрямованих на розвиток Вінниці, створення нових змістів для міста, чогось інноваційного, креативного, цікавого зокрема для молоді та студентів» – зауважив заступник директора КП «Інститут розвитку міст» Станіслав Данілов.

Довідка

Детальніше про проект можна дізнатись за посиланням  у Фейсбуці



Переглядів: 2809
Поширень: 0