6 березня відбулося підсумкове засідання конкурсної комісії з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка у 2018 році за рахунок коштів обласного бюджету.

За результатами індивідуального оцінювання, членами конкурсної комісії визначено рейтинг конкурсних пропозицій, які будуть співфінансуватися коштами обласного бюджету протягом 2018 року на загальну суму 1 млн. грн

Нагадаємо, що суми фінансування будуть визначатися Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відповідно до рейтингу конкурсних пропозицій організатором конкурсу.

Всі проекти будуть реалізовуватися за підтримки облдержадміністрації, зокрема, Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, який здійснюватиме інформаційний супровід програм. Окрім того, за кожним проектом закріплено члена конкурсної комісії, який протягом року буде відвідувати заходи у рамках реалізації того чи іншого проекту.



Переглядів: 1562
Поширень: 0