Голова обласної державної адміністрації Володимир Демішкан зустрівся з делегацією польських бізнесменів, які зацікавлені у відкритті авіаперевезень Вінниця –Лодзь.

Володимир Демішкан запевнив польську делегацію, що обласна державна адміністрації зацікавлена у відкритті авіарейсів, а з його «легкої руки» проект обов’язково буде реалізовано.

«За технічними параметрами вінницький аеропорт схожий на лодзінський. Тому він має гарну перспективу», - сказав генеральний директор Лодзінського аеропорту Лешек Кравчик, «ми починали з перевезень 5 тисяч пасажирів на рік, а зараз маємо біля 400 тис. Відкрито 20 маршрутів в різних напрямках».

«Ми принципово погодили та потиснули руки, а наша співпраця буде постійною та плідною» - зазначив голова обласної державної адміністрації підсумовуючи зустріч.

За наслідками зустрічі голова обласної державної адміністрації запропонував створити робочу групу для відпрацювання всіх деталей реалізації проекту.

Для довідки
Вінницький аеропорт було збудовано 1983 року, проте з 1999 року його експлуатація майже припинилася. Протягом останніх років здійснено масштабну реконструкцію аеровокзального комплексу (обсяг інвестицій перевищив 6 млн. грн.), аеропорт отримав статус міжнародного, розпочавши обслуговування регулярних рейсів.


Переглядів: 2724
Поширень: 0