У Вінниці знову сніжить. Комунальні служби працюють на дорогах міста та прибудинкових територіях. Як запевняють у Вінницькому обласному центрі з гідрометеорології – це останній подих зими, весна до міста прийде 26 березня.

Синоптики кажуть, що мороз у місті протримається ще кілька днів. У зв’язку із погіршенням погодних умов пішоходам та водіям варто бути обережними на дорогах міста.

«Сьогодні у Вінниці цілий день йтиме сніг з короткими переривами. Сніжитиме й вночі. Температура вдень від -7 до -2оС, вночі дещо холодніше від -14 до -9оС. Плюсова температура уже очікується наступного тижня, 23 березня. Уже 26 березня до Вінниці прийде справжня весна, температура сягатиме до +9оС», - повідомив начальник Вінницького обласного центру з гідрометеорології Юрій Власов.

Міські комунальні служби працюють на дорогах міста та прибудинкових територіях з самого ранку. Двірники прибирають сніг у дворах, а магістральні вулиці посипають протиожеледними засобами.

«Ми працюємо з самого ранку. Магістральні вулиці посипали протиожеледними засобами. На дорогах міста працюють автомобілі «FORD», МАЗ «Желет», один «ЗІЛ 130» та один трактор «Cit Cat». Для очистки тротуарів та зупинок громадського транспорту задіяно 14 одиниць техніки. Серед яких трактори «Беларус», міні-навантажувачі «Авант» та інші», - розповів директор КП «Вінницьке шляхове управління» Володимир Чорновол.

Комунальні служби звертають увагу водіїв на те, що автомобілі, які залишені на дорозі вздовж тротуарів, ускладнюють роботу прибиральної техніки, а подекуди взагалі її унеможливлюють. Тому звертаються з проханням до всіх автомобілістів – не залишати на ніч автівки вздовж узбіч.



Переглядів: 2204
Поширень: 0