Вчора, у креативному просторі «Level 80», 19 команд дізнались назви фільмів, над якими вони будуть працювати у рамках фестивалю кіноремейків «Шведінг». Вони зробили це шляхом жеребкування. Особливістю ІV фестивалю стане те, що крім ремейку фільму потрібно ще зняти рекламу предметів, яких саме – учасники також дізнались шляхом жеребкування. Зробити це потрібно у веселій формі.

Команда «Soul шпрот» працюватиме над фільмом «5 елемент» і рекламуватиме таблетки від депресії та головного болю. Учасники команди «Creative corporation» шляхом жеребкування обрали кінострічку «Операція Ы», вони зніматимуть рекламу на такі предмети як лопата, граблі та лійка.

Молоді люди з команди «Академія мод» працюватимуть з фільмом «Міцний горішок» (предмет для реклами – жуйка), «Level up» покажуть своє бачення стрічки «Службовий роман» (предмети для реклами – молоток, плоскогубці, викрутка), а «Noorys don’t worries» знімуть ремейк на фільм «Пірати Карибського моря» (предмети для реклами – візитниця та канцелярський ніж).

Розпочалась робота над створенням кіноремейків для фестивалю «Шведінг»

Команда «Advanced Group» працюватиме з фільмом «Іронія долі» (предмет – рамка для фото), команда «Женсовет» зі стрічкою «Таксі» (предмет – підсвічник). Молодь з «Шевапродакшн» робитиме ремейк з кіно «Завжди кажи ТАК» (предмет – шаурма), учасники команди «9.24» шляхом жеребкування обрали стрічку «12 друзів Оушена» (предмет – бейджик), а команди «Мы из меда» – фільм «Лікар Дулітл» (предмет – зубна паста).

Команда «Lemon Cake» працюватиме над фільмом «12 стільців» (предмет – оцинкове відро), команда «GAZIROVKA» - над стрічкою «Кавказька полонянка» (предмет – закаточний ключ), а команда «The sixth feeling» – над кіно «Діамантова рука» (предмети – кубик Рубика). Хлопці та дівчата з «Двох тузів» працюють з фільмом «Міс Даутфайр» (предмет –скотч), представники команди «Без ПДВ» робитимуть ремейк з фільму «Рембо» (предмет – вушні палички), а команди «WAVE» - «Джентельмени удачі» (предмет – порошок для прання).

Розпочалась робота над створенням кіноремейків для фестивалю «Шведінг»

З фільмом «Ейс Вентура» працюватиме команда «Movers and Shakers» (предмет – трубочки для пиття). Хлопці та дівчата з команди «Вуса Василя Стуса» робитимуть ремейк з фільму «Містер і Місіс Сміт» та рекламуватимуть йоршик, а команда «Друзяки» працюватиме з кінострічкою «Перевізник» (предмет – двірники у машині).

Готовий кіноремейк потрібно принести 29 березня до 21:00 у Креативний простір «Level 80».



Переглядів: 2064
Поширень: 0